Maksutavat

Klarna Checkout


Maksuliikenteemme tapahtuu Klarna Groupin tarjoaman Klarna Checkout -palvelun kautta. Klarnan palveluehdot löydät täältä

Palvelun avulla ostosten tekeminen on nopeaa, joustavaa ja turvallista. Palveluun tunnistautuminen on helppoa ja voit kätevästi valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.
Käytössäsi olevat maksuvaihtoehdot ovat Verkkopankkimaksu, lasku, erämaksu, sekä debit- ja luottokortit

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot. Ajantasaiset ehdot löydät kassasivultamme.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu


Toimitustavat

Meillä on toimituksiin sopimus Matkahuollon kanssa. Saat pakettisi nopeasti valitsemaasi noutopisteeseen, joka kysytään tilauksen yhteydessä. Täältä voit katsoa Sinua lähimpänä olevat MH:n noutopisteet.

Jos välttämättä haluat toimituksen Postin kautta, se onnistuu kyllä. Se vain teettää meille enemmän työtä. Postin mittastandardien takia tuotteitamme on joskus hankala, jopa mahdoton lähettää Postin kautta. Jos haluat Postin toimituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: asiakaspalvelu@rautanyrkki.fi

Jos tilaamiesi tuotteiden loppusumma ylittää 100 e on toimitus Sinulle maksuton ja tällöin käytämme aina Matkahuoltoa.

MH Lähellä-paketti = Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen. Matkahuollon pakettipisteinä toimivat muun muassa useat K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit sekä monet muut yritykset. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa

Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet suoraan varastomyynnistämme Urjalantie 74, 31170 Savijoki (soita ensin, niin varmistat paikallaolomme).


Toimituskulut

Matkahuollon kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. 

Toimituskulut päivittyvät automaattisesti tilaukseesi ja näet sen syötettyäsi osoitetietosi kassa-sivulla tilausta tehdessäsi.

Matkahuollon Lähellä-paketti, hinta määräytyy painon mukaan.

Kun tilattujen tuotteiden loppusumma on 100 e tai yli, emme veloita toimituskuluja lainkaan. Tällöin toimitus tulee aina Matkahuollon kautta.

Itse noutaminen ei tietenkään myöskään maksa mitään. :)Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.


Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan ilman viivytyksiä matkahuoltoon, yleensä muutaman arkipäivän aikana tilauksesi saatuamme. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun tilaus lähtee Matkahuoltoon.


Tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. 

Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@rautanyrkki.fi, tai puhelimella numerosta 0400 887 772. 

Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. 

Tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus käyttämättömille tuotteille. 

Mittatilaustyönä tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. 

Kauppias ei korvaa asiakkaan omasta päätöksestä johtuvien tuotteiden lähettämis- eikä palautuskuluja. (ollessasi epävarma tuotteen sopivuudesta, suosittelemme ottamaan yhteyttä ETUKÄTEEN puhelimitse tai s-postitse, autamme mielellämme!)

Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistuta kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus siihen toimipisteeseen mistä noudit pakettisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. 


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@rautanyrkki.fi
- Puhelimella numerosta 0400 887 772