Maksutavat ja toimitustavat


Maksutavat

Klarna Checkout

Maksuliikenteemme tapahtuu Klarna Groupin tarjoaman Klarna Checkout -palvelun kautta. Klarnan palveluehdot löydät täältä

Palvelun avulla ostosten tekeminen on nopeaa, joustavaa ja turvallista. Palveluun tunnistautuminen on helppoa ja voit kätevästi valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.
Käytössäsi olevat maksuvaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankkimaksu sekä debit- ja luottokortit

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot. Ajantasaiset ehdot löydät kassasivultamme.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu


Toimitustavat

Meillä on toimituksiin sopimus Matkahuollon kanssa. Saat pakettisi nopeasti valitsemaasi noutopisteeseen, joka kysytään tilauksen yhteydessä. Täältä voit katsoa Sinua lähimpänä olevat MH:n noutopisteet.

Jos välttämättä haluat toimituksen Postin kautta, onnistuu kyllä. Se vain teettää meille enemmän työtä. Postin mittastandardien takia tuotteitamme on joskus hankala, jopa mahdoton lähettää Postin kautta. Jos haluat Postin toimituksen, ota yhteyttä sähköpostitse.

Jos verkkokaupan kautta tilaamiesi tuotteiden loppusumma ylittää 100 e on toimitus Sinulle maksuton ja tällöin käytämme aina Matkahuoltoa.

MH Lähellä-paketti = Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä. 

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen. Matkahuollon pakettipisteinä toimivat muun muassa useat K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit sekä monet muut yritykset. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

 Täältä voit katsoa Sinulle lähimmän noutopisteen.

Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet suoraan varastoltamme Urjalantie 74, 31170 Savijoki (soita ensin, niin varmistat paikallaolomme).


Toimituskulut

Matkahuollon kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan.

Kun verkkokaupasta tilattujen tuotteiden loppusumma on 100 e tai yli, emme veloita toimituskuluja lainkaan. Tällöin toimitus tulee Matkahuollon kautta.

Itse noutaminen ei tietenkään myöskään maksa mitään. :)


Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.


Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan ilman viivytyksiä matkahuoltoon, yleensä muutaman arkipäivän aikana tilauksen saatuamme. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos kuitenkin jokin tilaamasi tuote on päässyt loppumaan, ilmoitamme tästä välittömästi.


Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@rautanyrkki.fi, tai puhelimella numerosta 0400 887 772. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistuta kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus siihen toimipisteeseen mistä noudit pakettisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus käyttämättömille tuotteille.


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@rautanyrkki.fi
- Puhelimella numerosta 0400 887 772